*Nettavisen* Nyheter.

Ny puppeglipp for Disney

OOPS: Hun gjorde det igjen! Nye nakenbilder av Disney-stjernen Vanessa Hudgens er i sirkulasjon på nettet. Foto: (Scanpix)

Naken Vanessa Hudgens - igjen.

06.08.09 19:05

(SIDE2): Det er lite lurt å fotografere seg selv naken skråstrek halvnaken.

Iallefall hvis du er kjendis, kanskje urettferdig nok spesielt hvis du er jente. Spesielt hvis du er en av de viktigste representantene til den prektige, familievennlige underholdningsmaskinen Walt Disney.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Andre gang
I 2007 måtte en flau og ydmyk Vanessa Hudgens, som da var 18 år, forklare nakenbilder på nettet og så unnskylde seg offentlig flere ganger.

Disney droppet henne ikke fra «High School Musical 3» siden de regnet med at hun nå hadde «fått en solid lærepenge».

Men onsdag kveld, takket være flere amerikanske blogger, dukket en ny bildeserie av den filipinsk-amerikanske stjernen opp. Her poserer hun med telefonen og fotograferer seg selv i undertøyet og toppløs. Bilder hun angivelig tekstet til sin kjæreste Zac Efron.

Se også: Enda en naken Disney-jente

Stille fra Disney
Disney har så langt ikke kommentert denne populære saken.

Passende nok er Vanessa aktuell med komedien «Bandslam», som har premiere i USA i neste uke. Her spiller hun sammen med jevnaldrende Aly Michalka alias Keely Teslow i Disney-serien «Phil of the Future» og Taylor Callum i Disney-serien «Cow Belles».

Det har ennå ikke lekket nakenbilder av Aly, men i fjor gikk det ille med Adrienne Bailon, et av medlemmene i Disney-jentegruppen The Cheetah Girls, angivelig etter at hun mistet sin bærbare datamaskin på flyplassen. PC-en inneholdt sensitivt materiale som selvsagt ble offentliggjort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag