RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny quiz fra Hengern

Sist oppdatert:
Han elsker å fortelle gode historier. Sjekk Terje Hengern Helleruds nye quiz VIF TV.

VIF TV:Hengerns quiz

VIF TV har tatt med seg Terje Hengern Hellerud i gatene fra Sotahjørnet til Galgeberg og mentoren er fornøyd med starten.

- Det er artig med vandring på kjente tomter og historiene sitter fortsatt godt plantet. Jeg har enten spilt kampene eller sett dem. I begge tilfeller så diskuteres fakta og feil hver uke på brakka, forteller Hengern.

VIF TV filmer sammen med Hengern i de neste ukene, og hver uke kan deltakerne bryne seg på oppgaver fra fortid og nåtid. Det er spørsmål hentet fra stiftelsesåret 1913 til årets sesong.

- Spørsmål fra de beste historiene må dessverre sensureres, men med så mange typer og så mange opp- og nedturer har vi nok å komme med. Her blir det litt voksenopplæring for de unge og nøtter for selvoppnevnte veteraner, sier Hellerud.

Vet du svaret på Hengerns oppgave er det bare å sende sms-melding til 2229. Skriv VIFSVAR, mellomrom og tast A, B eller C for riktig svaralternativ. Hver runde får en heldig vinner en signert Vålerenga-drakt.

- Da jeg vokste opp hadde naboen min på Vålerenga stall og utedo så jeg skal levere alt fra Tippen Johansen på svart hvitt film til gulljubel i farger, avslutter Hengern.

Stig Hultgreen vant den signerte Vålerenga-drakta fra første runde av Hengerns quiz. Vi gratulerer.

Sjekk ukas oppgave her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere