RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny redaktør i friluftsblad

Sist oppdatert:
Forlaget Outdoor Action har ansatt Leif Håvar Kvande redaktør i friluftsmagasinet Ute. Kvande tar over for Stig K. Johansen som blir fast frilanser for magasinet.

Leif Håvar Kvande har jobbet i flere aviser og magasiner de siste årene blant annet i Asker og Bærums Budstikke og Fjell og Vidde. Det siste året har han også fungert som redaktør i bladet Klatring. Kvande vil i fortsettelsen dele redaktøransvaret mellom Klatring og Ute.

-Jeg har store ambisjoner med Ute, og målet er å gjøre til det største og beste frittstående friluftstbladet i Norge. Kjernen i bladet vil være det tradisjonelle norske friluftslivet med fokus på turer, natur og kultur, sier Kvande i en pressemelding.

Ute gis ut av Outdoor Action as og kommer ut fem ganger i året. Outdoor Action as gir også ut Ultrasport, Fjøl Bibelen, Klatring og Reveljen. I tillegg står selskapet bak eventene Råskinnet og Sportmessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere