RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny ringetone-tjeneste

(Tele2)
Sist oppdatert:
Er du lei av det kjedelige tut-tut-signalet i telefonen når du ringer noen? Nå kan du spille musikk til dem som ringer deg i stedet.

Det er Tele2 som lanserer den nye mobiltjenesten i Norge. I stedet for den vanlige og kjedelige ventetonen venner og familie får nå de ringer deg på mobilen, kan du nå selv velge hva de vil høre.

Egen sang til mamma
Hva med å la mamma vente med noen gode, gamle svenske slagere, mens kjæresten din får høre noen Robbie Williams-svisker?

Eller kjør noe skikkelig heavy deathmetal i øret på kompisen som bare ringer når han skal ha hjelp til å flytte¿

Tele2 tror denne nye tjenesten kommer til å bli den neste store suksessen i ringetonemarkedet, og forteller at ringoppsignaler allerede er en stor suksess i Sverige og i Asia.

Gratis - foreløpig
Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør i Tele2, satser på å lokke til seg brukerne med å gjøre tjenesten gratis fram til 1. juni.

- Etter det kommer det til å koste 19 kroner i måneden, sier han til TV 2 Nettavisen.

Dersom du velger å ta i bruk tjenesten, logger du deg inn på en egen nettside hos Tele2, og legger inn hvilke sanger som skal spilles for hvilke personer som ringer deg.

Utvalget av lyder, musikk og sitater er stort, og tjenesten fungerer på alle mobiltelefoner uansett om den er utgammel eller av de nye avanserte.

Foreløpig er det kun Tele2s kunder som kan benytte seg av tjenesten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere