*Nettavisen* Nyheter.

Ny sesong for Spillmagasinet

Foto: Lars Wærstad, TV 2 Nettavisen

TV 2s populære spillprogram «Spillmagasinet» får en ny sesong på skjermen. Frode Haugen og Cathrine Riis Lilleaas fortsetter som programledere.

27.01.05 09:47

Lørdag 5. mars er «Spill-magasinet» tilbake på norske tv-skjermer. Denne gangen med spilljournalist Frode Haugen og nysgjerrigper Cathrine Riis Lilleaas i programlederstolene.

De siste sponsorkronene ble endelig huket inn, og gjengen bak programmet jubler over en ny sesong.

– Det er veldig gode nyheter, sier Frode Haugen til Spillmagasinet.no. Vi har vært veldig spente en stund nå.

Sammen med Cathrine Riis Lilleaas lover Haugen å fortsette suksessen fra ifjor høst.

– Vi kommer til å fortsette med å gjøre programmet tilgjengelig for alle, men i enda større grad å tilfredstille de som allerede er interessert i spill.

Med vårens store hendelser på spillfronten er motivasjonen skyhøy foran vårens ti programmer.

– Vi satser hardere enn noen gang. Det blir en veldig spennede vår med Playstation Portable og Nintendo DS i tillegg til alle de nye konsollene som vil avsløres i løpet av våren. De beste reportasjene får folk hos oss, sier Haugen.

Redaksjonen kommer i tillegg til å vektlegge eksklusive bilder og intervjuer, og kommer til å være på de store premierene over hele verden.

– Nett- og TV-redaksjonen vil dessuten intensivere samarbeidet, og Spillmagasinet.no vil være stedet for bakgrunnsstoff, dypere dykk i spillsaker og lengre reportasjer. Nettstedet vil være en ressurs for alle spillinteresserte, sier Haugen.

Etter det Spillmagasinet.no kjenner til vil årets premiére på «Spillmagasinet» ta seerne med til New York, Little Italy og det kommende og hemmelighetsfylte «Gudfaren»-spillet.

«Spillmagasinets» tidligere programleder, Thomas Strzelecki, følger ikke med i fortsettelsen av programmet.

– De økonomiske rammene for programmet er forandret, sier prosjektleder i TV 2, Kjetil Bie, og det er foretatt innskrenkninger. Vi trenger Cathrine Riis Lilleaas sin nysgjerrighet, og kunnskaper om spill er dekket gjennom Frode og hans kontaktnett. Dessverre har det gått utover Thomas sin medvirkning.

«Spillmagasinet» fortsetter sine ukentlige sendinger på lørdagskveldene. Klokkeslettet blir det samme som ifjor: 19.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag