RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Sevan-kontrakt til Scana

Sist oppdatert:
Scana Industrier har fått en ny mindre kontrakt innen området olje og gass.
Det er Scana Industriers virksomhet Scana Offshore Vestby som nå har dratt inn en ny kontrakt fra riggselskapet Sevan Marine.

Kontrakten har en verdi på 25 millioner kroner og blir meldt samtidig med at det har vært innført børspause i handelen med Scana-aksjen. Aksjen var opp 8,7 prosent da Oslo Børs valgte å stanse handelen i aksjen.

Etter kontraktsmeldingen har Oslo Børs igjen åpnet for handel. Scana Vestby var forøvrig i fokus for kort tid siden da aksjen ble stoppet som følge av et oppslag om kontraktsinngangen til datterbedriften i Moss Avis .

I avtalene inngår leveranser av to slangetromler til riggen Sevan 300 nr. 4.

Scana har tidligere levert tilsvarende utstyr til Sevans rigg nr. 1 (SSP Piranema) og arbeider med rigg nr. 2 (Sevan Hummingbird). Arbeidene innbefatter prosjektering, design og ingeniørtjenester samt prosjektoppfølgning fra Scana AMT, og produksjon og installasjon gjøres av Scana Offshore Vestby.

- Det er en god utfordring for våre selskaper å arbeide for og sammen med selskaper som Sevan Marine, sier konsernsjef Frode Alhaug i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere