RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Sevan-kontrakt til Scana

Scana Industrier har fått en ny kontrakt innen olje og gass.

Det er Scana Industriers virksomhet Scana Offshore Vestby som nå har dratt inn en ny kontrakt fra riggselskapet Sevan Marine.

NA24 - din næringslivsavis

Kontrakten har en verdi på 25 millioner kroner og blir meldt samtidig med at det har vært innført børspause i handelen med Scana-aksjen. Aksjen var opp 8,7 prosent da Oslo Børs valgte å stanse handelen i aksjen.

Etter kontraktsmeldingen har Oslo Børs igjen åpnet for handel. Scana Vestby var for øvrig i fokus for kort tid siden da aksjen ble stoppet som følge av et oppslag i Moss Avis om kontraktsinngangen til datterbedriften.

I avtalene inngår leveranser av to slangetromler til riggen Sevan 300 nummer 4.

Scana har tidligere levert tilsvarende utstyr til Sevans rigg nummer 1 (SSP Piranema) og arbeider med rigg nummer 2 (Sevan Hummingbird). Arbeidene innbefatter prosjektering, design og ingeniørtjenester samt prosjektoppfølgning fra Scana AMT, og produksjon og installasjon gjøres av Scana Offshore Vestby.

- Det er en god utfordring for våre selskaper å arbeide for og sammen med selskaper som Sevan Marine, sier konsernsjef Frode Alhaug i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere