*Nettavisen* Nyheter.

Ny sexy undertøysagent

21-åring er hyret inn for det svært så sexy undertøysmerket Agent Provocateur. Se bilder fra kampanjen her.

(SIDE2): Den siste i rekken som kaster klærne for det berømte og svært så sexy undertøysmerket Agent Provocateur er den kommende stormodellen Rosie Huntington-Whiteley.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Truseløs
Rosie er hovedmodell for merkets sprell ferske kampanje for Valentines Day «Love me tender... Or else» og viser 21-åringen i både reklamefilm og bilder i dristige positurer i det berømte undertøyet.

Agentene tar det relativt langt denne gangen i å promotere undertøyet. Modellen stiller truseløs, men med litt svart undertøy i den tre minutter lange reklamefilmen som du kan se på undertøysmerkets hjemmesider.

Filmene undertøysmerket har stått for de siste årene har skapt stor oppsikt, og da særlig de første med Kate Moss i et slags sexy drømmescenario. Den nye filmen handler om et par der mannen glemmer Valentines Day - det kommer han til å angre seg...

Ingen engel
Rosie har vært modell i flere år og ble oppdaget da hun studerte ved Tavistock College i 2003. Hun har jobbet for blant annet Victorias Secret - selv om hun ennå ikke er en del av de offisielle englene.

Den britiske modellen har også gått catwalk for en rekke store navn og er i hjemlandet hyllet som den nye Kate Moss (35). Rosie ble for alvor lagt merke til da hun figurerte på forsiden av Vogue før jul i fjor.

Les også: Tidenes undertøysmodell

Dater rockesønn
Rosie dater for øvrig sønnen til av Rolling Stones Ronnie Wood, Tyrone Wood (25). Paret har vært sammen i et par år, men han bor i Storbritannia og hun i New York.

Rockejentene Peaches (19) og Pixie Geldof (18) har også ikledd seg Agent Provocateaur, det samme har supermodell Helena Christensen og filmstjerne Maggie Gyllenhaal.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.