RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Ship Finance-dato

Sist oppdatert:
Det gjenstår enda noe arbeid med å få ferdig all dokumentasjon i forbindelse med Frontlines børsnotering av Ship Finance. Ny dato for notering blir kanskje 10. juni
Det opplyser finansdirektør Tom E. Jebsen i Frontline til Reuters mandag ettermiddag. Ved lunsjtider mandag kunne iMarkedet melde at Frontline har økt rammen på den planlagt utdeling av aksjer i Ship Finance International til Frontline-aksjonærene. Les: Vil dele ut flere Ship Finance-aksjer

Nå ser det altså ut til at noteringstidspunktet også har blitt endret. For to uker siden hadde Frontline forhåpninger om en notering rundt den 26. mai, men Jebsen opplyser til Reuters at fortsatt gjenstår dokumenter som må sendes og godkjennes av amerikanske børsmyndigheter SEC.

- Vi forventer at Ship Finance kanskje blir notert 10.juni, sier Jebsen til Reuters.

Hva som skal skje med de resterende 60 prosentene av Ship Finance er ifølge Jebsen fortsatt ikke bestemt. Han holder fortsatt på de hovedsporene med enten et salg av aksjene med kontantutbytte til Frontlineaksjonærene, eller en utdeling av aksjene til Frontline-aksjonærene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere