RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sjef i Apptix

Sist oppdatert:
Apptix henter inn en ny toppsjef. Sjekk ham ut her
Styret i datadriftselskapet Apptix ansetter Amir Hudda som ny
adm. direktør. Hudda tiltrer 2. mai 2005 og er i tillegg innstilt som nytt styremedlem i selskapet.

- Vi er veldig fornøyd med ansettelsen av Hudda. Amir har i tidligere jobber leverte sterke resultater ved å bygge verdier i
selskaper som er i en tidlig fase. Dette vil være svært verdifullt bidrag for Apptix når vi tar selskapet til neste nivå, skriver styreformann Paul Brennan i Apptix i en melding.

Huddas kompensasjon vil være en kombinasjon av fastlønn, bonus og opsjoner. Opsjonspakken vil bestå av tre deler, hvor den ene delen vil bestå av 1.044.000 opsjoner som opptjenes over 3 år med en innløsningskurs på 6,24 kroner som er sluttkurs ved ansettelse. Den andre deler gir Amir Hudda en rett basert på spesifiserte mål-oppnåelser, til å tegne seg for opptil 2.088.000 aksjer til pålydende, som i dag er 0,0666 kroner.

Denne tildelingen er knyttet direkte opp mot kursutvikling i Apptix aksjen, med start på 12 kroner og med full uttelling når aksjekursen er på 40 kroner.

Den tredje og siste delen gir Hudda en rett til å tegne seg for 522.000 aksjer til pålydende hvis Apptix blir notert på en børs i USA.

Slik redegjør Apptix for erfaringen til Hudda:

Amir Hudda er 40 år gammel og har en Bachelors i Computer Engineering from PICT, University of Poona, i India og en Master`s in Computer Science fra Georgia Tech (1989). Etter avsluttet utdannelsen, har Amir Hudda arbeidet for S1 Corporation (tidligere SecureWare, Inc) fra 1989 til 1994. Mens han var hos S1, arbeidet han med design og utvikling av noe av det mest avanserte sikkerhetsrelatere software
brukt av USA forsvarsdepartement.

I 1994, da han var 30 år, etablerte Amir Hudda Entevo Corporation, et ledende selskap innenfor Directory Management for Microsoft og Novell plattformer. Han har vært styreformann og administrerende direktør fra etablering og inntil selskapet ble kjøpt opp av Bindview Corporation for 125 millioner dollar i januar 2000.

Hudda kommer nå fra stillingen som adm. direktør
og styreformann i Brickstream Corporation, som han også grunnla. Han startet Brickstream i 2000 for å tilby selskaper muligheten til å fange opp og analysere kundeaktiviteter i et fysisk butikkmiljø. Hudda vil fortsette som styreformann i Brickstream, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere