RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sjef i Stavanger

Sist oppdatert:
Institutt for Grafiske Medier (IGM) styrker staben i Stavanger. Andreas H. Augdahl (bildet) er ansatt som avdelingsleder for IGM Stavanger med virkning fra 1. august.

Tove-Mette Sædberg går over i ny stilling som markedssjef.

Andreas har bred og variert bakgrunn fra informasjons- og medieindustrien, samt fra produksjons – og leverandørsiden i grafisk bransje. Han kommer fra stillingen som ansvarlig for det kreative markedet i Apple Norge.

Andreas vil ta aktivt del i utviklingen av nye tjenestetilbud ved IGM. Målsettingen er å bidra til forenkling og effektivisering av det digitale tjenestetilbudet i bransjen.

IGM er informasjons- og medieindustriens kompetansesenter for bedrifts- og medarbeiderutvikling, og skal bidra til å øke bedriftenes inntjening gjennom å effektivisere og kvalitetssikre eksisterende produksjon, samt å inspirere og bidra med ny kunnskap til å utvikle nye produkter og tjenester.

IGM har kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger og har 20 medarbeidere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere