RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Påtroppende sjefredaktør i Allers, Elisabeth Lund-Andersen
Påtroppende sjefredaktør i Allers, Elisabeth Lund-Andersen (Aller)

Ny sjefsredaktør i Allers

Ukebladet Allers er i prosessen med å skifte sjefsredaktør. Elisabeth Lund-Andersen er utpekt til å ta over ansvaret.

Elisabeth Lund-Andersen (43) er ansatt som sjefredaktør i Allers. Hun har bred journalistisk bakgrunn fra både avis og ukepresse gjennom mange år, og kommer fra jobben som redaksjonssekretær i avdeling feature i Dagens Næringsliv, der hun har vært siden 2001.

En halv million lesere
Ukebladet Allers er et av Norges største ukeblader med over en halv million lesere og et ukeopplag på 108.400 solgte blader.

Elisabeth Lund-Andersen jobbet i Allers i perioden fra 1993 til 1997, som både redigerer, desksjef og reportasjeansvarlig. Hun har også jobbet i Henne, og har hatt ansvar for flere spesialblader i Aller-gruppen i perioden 1997-2001.

- Mye historie
- Allers har mye historie å ivareta, samtidig som både nye familiemønstre og utviklingen i samfunnet for øvrig krever stadig nytenkning. Allers skal ivareta tradisjoner og nære verdier, men også speile framtiden, sier Elisabeth Lund-Andersen i en pressemelding.

- Mediemarkedet er inne i en periode med store forandringer, og ikke minst er konkurransen om de kvinnelige leserne skjerpet. Det angår også Allers, mener Lund-Andersen.

Lund-Andersen starter i jobben som sjefredaktør i Allers en gang på nyåret i 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere