RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny skandale for Dr. Phil.

Sist oppdatert:
Dr. Phil betalte kausjonen til en av jentene bak den voldsomme mishandlingen av ei tenåringsjente i Florida.

(SIDE2:) Ikke mange månedene etter sin skandaløse innblanding i Britney Spears' sykehusopphold, er Dr. Phil McGraw på nytt i alvorlig trøbbel, melder msnbc.

Denne gangen har han betalt kausjon for en av jentene som er siktet i den brutale voldssaken i Florida, der 16 år gamle Victoria Lindsay blir banket av jevngamle ungdommer. Ungdommene filmet mishandlingen og la den ut på YouTube.

Les mer:Disse tenåringene risikerer livstid

I sin iver etter å få Mercades Nichols, en av mishandlerne, med på showet sitt, betalte altså showet kausjonen på 30.000, noe som har resultert i heftig kritikk og flere rykter om at programmet snart blir tatt av lufta.

Finansiell støtte
- Vi har tidligere hjulpet gjester og potensielle gjester når de trenger finansiell støtte for å være med på programmet. Dette inkluderer penger til klær, tapt fortjeneste, losji, reiseutgifter og andre nødvendigheter, skriver Dr. Phils talskvinne Terri Corigliano i en pressemelding til ABC News.

- I dette tilfellet gikk visse ansatte over streken i forhold til at kausjonen ble betalt. Disse ansatte har blitt snakket til og vi har nok en gang gjort oppmerksom på våre regler, skriver hun, og gjør samtidig oppmerksom på at de ikke kommer til å gå videre med programmet siden reglene har blitt brutt.

Oprah rasende
Så spørs det om det allikevel er for sent for Dr. Phil. Psykologen som startet TV-karrieren på «Oprah Winfrey Show» blandet seg inn i Britneys sykehusinnleggelse, og dro blant annet på sykebesøk hos den trøblete popstjernen, i den hensikt å lage et program om henne. Etterpå lekket han opplysninger til pressen noe som fikk både Britney og Oprah til å se rødt.

Les mer:- Oprah sparker Dr. Phil

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Oprahs produksjonsselskap Harpo står bak «Dr. Phil», og talkshow dronningen truet den gang med å personlig sparke TV-psykologen. Selv om Harpo trekker seg ut, er det CBS som står bak den daglige produksjonen, men mye kan tyde på at det går mot slutten.

- Situasjonen er desperat bak kulissene. Dr. Phil er utrolig krevende, og det er en følelse av at hvem som helst vil gjøre hva som helst for å få et show i boks. Men det skaper kaos, og jeg vet ikke hvor mye lengre folk holder ut, sier en kilde til msnbc.

Flaut
Mangel på troverdighet er et annet problem Dr. Phil sliter med for tiden.

- Folk stoler ikke på ham lengre. Britney-saken var mer enn flau for hele programmet. Hvordan kommer man seg på beina etter dette? sier en annen kilde.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere