RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny skandalesøster?

Sist oppdatert:
Ali Lohan (14) går i skandalesøsterens fotspor - nå vil hun bli hip hop-artist.

(YEYE): Ali Lohan har sitt eget realityshow. For ikke lenge siden kapret hun sin første filmrolle. Ali gjør som mange kjendissøsken før henne og steger ut etter søsteren sin.

Living Lohan
Hvordan det er å være en Lohan er det nok mange som lurer på. Det er i hvert fall ingen tvil om at det gir muligheter. I ekte Britney & Jamie Lynn og Jessica & Ashlee-ånd er dette et søsterimperium som har kommet for å bli.

Ali er aktuell med realityserien 'Living Lohan' på kanalen E!

Forrige måned ble det klart at Ali har fått en rolle i den nye storfilmen 'Mostly Ghostly', hvor hun skal spille en populær high school-jente, ikke ulikt søsterens karakter i 'Mean Girls' fra 2004. Det skriver People Magazine.

Ali sier også at hun er inspirert av søsteren, og vil gjøre det hun gjør.

Moren har jerngrep
Ali er enda bare 14 år, og det er derfor moren Dina som styrer skuta. Hun gir ikke plateselskapet så mye som en lillefinger, men vil forsikre seg om at datteren ikke forhaster seg når hun velger sang, og får tid og ro til å finne noe som passer akkurat henne.

Nettstedet Defamer kaller Dina for «the Unstoppable Momager» og fordømmer hennes forsøk på å kickstarte Ali og broren Codys karrierer.

Vi setter ikke så høye krav til utfallet, så lenge hun ikke drar en Ashlee Simpson (se video! ) på første framføring, og blir avslørt av playback - noe Lindsay forøvrig allerede har klart (se video - følg nøye med!)

For siste nytt fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere