*Nettavisen* Nyheter.

Ny skyteepisode på skole i USA

Centennial (NTB-Reuters-AFP): Flere skudd ble avfyrt da en skoleelev jaktet på en lærer på en skole i delstaten Colorado i USA fredag. To personer ble såret, og den antatte gjerningsmannen tok sitt eget liv.

Skytingen brøt ut på Arapahoe High School i Centennial like utenfor storbyen Denver midt på dagen fredag. Amerikanske nyhetskanaler viste bilder der elever ble evakuert fra skolen med hendene i været.

To elever på 15 og 16 år er brakt til sykehus med skader etter skytingen, opplyser lokalt politi. Den ene er alvorlig såret, mens den andre bare har lettere skader, som kanskje ikke er skuddskader. Den antatte gjerningsmannen er død.

- Da vi sikret skolen, lokaliserte vi individet som vi mener er gjerningsmannen. Han er død, og han har tilsynelatende tatt sitt eget liv, forteller sheriff Grayson Robinson. Politiet kjenner guttens identitet og er i kontakt med hans familie.

En av elevene, 18 år gamle Holly Schaefer, forteller at hun hadde matematikktime da de hørte et smell på gangen og så et smell til. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.