RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sponsor

Sist oppdatert:
FC Lyn Oslo har inngått en omfattende samarbeidsavtale med Danmarks ledende sportsdrikk Faxe Kondi.

Faxe Kondi er i ferd med å etablere seg på det norske markedet og ser på avtalen med FC Lyn Oslo som et viktig ledd i å øke kjennskapen til merkevaren, skriver lyn.no.

Barnesatsingen viktig

– Vi inngår sponsoratet med Lyn på grunn av statusen klubben har i Oslo, og fordi vi ønsker å assosieres med en toppklubb, sier direktør i Faxe Kondi, Bettina Wichmann.

– Lyn er også en foregangsklubb når det kommer til barne– og ungdomsarbeid, noe som er svært viktig for oss når vi ser etter mulige samarbeidspartnere.

Logo på strømper

Avtalen mellom FC Lyn Oslo og Faxe Kondi vare frem til 2010, og vil blant annet føre til at alle aktive i Lyn vil profilere Faxe Kondis logo på strømpene til spillerdrakten.

– Vi har lenge vært på utkikk etter en samarbeidspartner innenfor sportsdrikke, og er veldig fornøyd med at avtalen med Faxe Kondi nå har falt på plass. Vi har som mål å hjelpe Faxe Kondi til å bli like populær i Norge som de er i Danmark, der de er nr 1 både når det gjelder sportsdrikke og brus, sier FC Lyn Oslos markedssjef Martin Ryssdalsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere