RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny svensk ordre til Data Respons

Sist oppdatert:
Data Respons fortsetter å dra inn kontrakter i det svenske markedet. Nå har fått en stor ordre fra SAABs jagerflydivisjon
Kontrakten tildelt av SAAB har et omfang på 23 millioner svenske kroner for Data Respons.

Leveransene skal finne sted i 2006 og 2007.

Data Respons skal levere innebygde dataløsninger som inngår i Saab sine systemer for militære jagerfly. Kontrakten består av teknisk avanserte produkter for militære løsninger. Data Respons vil levere innebygde dataplattformer som er tilpasset kravene i militære fly.

- Denne kontrakten er et resultat av en lang relasjon mellom Data Respons og Saab, og løsningene vil nå bli serieleveranser, sier adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA.

- Data Respons i Sverige fortsetter sin kraftige vekst og har i den seneste tiden inngått flere store avtaler av innebygde dataløsninger. Denne bestillingen bekrefter at 2005 er nok et år med stor økning i den svenske ordrereserven, som nå har passert 50 millioner svenske kroner, sier Ragnvaldsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere