RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny «The Sims 2»-utvidelse

Sist oppdatert:
Nå inntar kjæledyrene «The Sims 2».

Kjempesuksessen «The Sims 2» går ut på at du har full kontroll over livet til en eller flere personer. Du må sende dem på do når de må det, gi dem beskjed om å lage mat når de er sultne også videre.

Med den kommende utvidelsespakken «The Sims 2: Dyreliv» kan simmene skaffe seg skikkelige kjæledyr. Du kan velge mellom en rekke raser og EA forteller at de har lagt ned masse arbeid i animasjonene og oppførselen til dyra. På den måten håper utviklerne at det knyttes sterke bånd mellom spilleren og dyret.

Kjæledyret er selvfølgelig ikke bare til pynt og simmene kan gå tur med det, leke med det, trene det opp og mye mer. Dyret kan også gjøre triks som å rulle eller sitte, og hvis det føler seg rampete kan det gå hardt utover interiøret.

EA har ikke sagt hvilke raser som er med, men på bildene ser vi både marsvin, fugler, hunder og katter, og hvis du synes det høres kjedelig ut så kan du i PC-utgaven lage din egen rase. Takket være «Create-a-pet»-funksjonen kan du forandre på alt fra hvordan dyret ser ut til hvordan det skal oppføre seg.

Utvidelsen slippes til PC, PS2, PSP, Gamecube, DS og GBA, og hver versjon har noen eksklusive funksjoner. På PC regnes dyrene som familiemedlemmer og de er med på alle de viktige øyeblikkene i livet, de kan begynne å jobbe og du kan benytte den allerede nevnte «Create-a-pet».

På PS2, Gamecube og PSP kan du ta med dyret til byparken og se det leke med andre dyr og kjøpe klær til det. I DS-utgaven er du sjef for en kjæledyrebutikk hvor du selger dyr og tilbehør og steller med andre sine dyr, mens GBA-utgaven lar deg jobbe med dyrevern.

Konsollutgavene inneholder, i tillegg til kjæledyrene, de vanlige «The Sims 2»-funksjonene og «The Sims 2: Dyreliv» på PC, PS2, Gamecube, DS og GBA slippes 17.oktober, mens PSP-utgaven kommer noe senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere