RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny toppkamp mot Sparta på Jordal Amfi søndag!

Vålerenga tar imot seriemester Sparta på Jordal Amfi søndag...

Vålerenga gikk på et nytt knepent tap i Stavanger torsdag, da Oilers ble for sterke og vant 4-3. Dette betyr at laget fra vestlandet er 1 poeng foran oss før siste serierunde søndag. Mens vi tar imot seriemester Sparta på Jordal, skal Stavanger møte Frisk i Askerhallen, som torsdag viste muskler ved å beseire Lørenskog 6-3. Innbyrdes er vi dog bedre enn Stavanger, hvilket betyr at med seier over Sparta holder det at Stavanger avgir et poeng i Askerhallen søndag. Det er med andre ord duket for nerve og dramatikk helt til det siste i kampen om den viktige andreplassen i GET-ligaen.

Sparta er for lengst seriemester, og det er selvsagt mye pretisje i å vise østfoldingene at vi er bedre enn også dem innbyrdes. Sesongens fire oppgjør har endt med tre VIF-seiere i ordinær tid, mens Spartas ene seier kom etter straffer.

Tar du turen til Jordal søndag får du i tillegg til kampen med deg lagenes valg av motstandere i kvartfinalene, som starter onsdag i neste uke. Seriemester Sparta velger først blant lag 7 og 8 på tabellen, mens det lag som ender på andreplass i serien velger blant det gjenværende laget av 7 og 8, samt lag 6. M/S og Rosenborg har begge 40 poeng og kjemper om den siste sluttspillsplassen, mens Frisk er på trygg grunn som lag 7. Ingenting er avgjort før alle kamper er ferdigspilt søndag, og det eneste som er sikkert, er at kvartfinalene kommer til å bli interessante og spennende uansett motstander.

Kjøp billett på forhånd!
Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal¿

Vålerenga – Sparta
Søndag 27/2 klokken 17:00
Jordal Amfi, Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere