RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny toppkamp på lørdag

Vålerenga Hockey tar i mot fjorårets norgesmester Stavanger Oilers.

Vålerenga tok en knallsterk borteseier mot Lørenskog torsdag kveld. Bunnsolid forsvarsspill, en meget god Patrick DesRochers og fantastisk innsats over hele banen la grunnlaget for sesongens andre seier over våre naboer fra Romerike. Lørdag er det klart for reprise på fjorårets NM-finale når regjerende norgesmester Stavanger Oilers kommer på besøk.

Flere tribunefelter på Jordal er allerede solgt til bedrifter i sponsorpoolen, så det er duket for masse folk og herlig stemning. Dette er en godbit du bør få med deg før GET-ligaen tar pause pga landslagssamlinger.

Stavanger Oilers er regjerende norgesmester, mens Vålerenga er regjerende seriemester. Med torsdagens seier over Lørenskog, deler Vålerenga andreplassen på tabellen med Stavanger. Begge lag er avhengige av å vinne for å henge med serieleder Sparta, og ser vi tilbake på de seneste oppgjørene, tyder alt på at vi vil få en tett og jevn kamp med spenning og underholdning på øverste nivå.

Første oppgjør denne sesongen var det som vi husker Mats Rosseli-Olsen som avgjorde i sudden death, og nettopp Mats er spillesugen tilbake i troppen lørdag etter å ha sonet to kampers karantene for en fight i Stjernehallen forrige uke.

Stavanger har innledet sesongen omtrent som forventet. Torsdag kveld tapte laget 4-5 etter straffer mot serieleder Sparta. Laget er jevnt besatt og har en førsterekke som produserer bra med poeng i stort sett alle kamper. I powerplay er laget best i GET-ligaen hittil, så vi bør unngå for mange utvisninger lørdag.

Kjøp billett på forhånd!

Som nevnt er allerede flere felter fullbooket til lørdagens kamp. Vi oppfordrer deg derfor til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du også billettkø på Jordal og kan i stedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal.

Vålerenga – Stavanger Oilers
Jordal Amfi, lørdag 6. november klokken 16:00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere