*Nettavisen* Nyheter.

Ny toppsjef i AF Gruppen

Entreprenørselskapet har hentet ny konsernsjef fra egne rekker.

AF Gruppen får ny toppsjef. Det er Pål Egil Rønn som er valgt ut som etterfølger til stillingen som konsernsjef etter Per Aftreth.

NA24 - din næringslivsavis

Rønn kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen og har hatt flere ulike lederstillinger i selskapet.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som konsernsjef, samtidig som jeg er ydmyk overfor oppgaven. Vår kraftige vekst ville ikke vært mulig uten en verdiforankret kultur og våre medarbeideres evne til å gripe forretningsmessige muligheter. Sammen med gode kollegaer vil jeg fortsette arbeidet med å skape varige verdier for våre kunder og våre eiere, sier Pål Egil Rønn.

Den nye konsernsjefen er hentet inn for å videreutvikle AF Gruppen. Selskapet skal vekk fra den opprinnelige gründerstyringen og skal synliggjøre rollene i selskapet bedre.

- Vi er glad for at Pål Egil Rønn har takket ja til stillingen som ny konsernsjef i AF. Han er avlet opp i AF-kulturen og har de riktige faglige og personlige egenskapene som styret mener er viktig for å lede og utvikle AF videre, sier Lars A. Christensen, styreleder i AF Gruppen ASA.

Per Aftreth har ledet selskapet siden etableringen i 1985. AF har i denne perioden økt omsetningen fra drøye 100 millioner til over 5 milliarder i 2006. Aftreth er en av de største aksjonærene i selskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.