RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny toppsjef i Entra

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Klaus-Anders Nysteen (46) er ansatt som administrerende direktør i Entra Eiendom etter Rune Olsø, som gikk av i oktober.

Nysteen var administrerende direktør i Storebrand Bank ASA i perioden 2006-2010 og kommer fra stillingen som finansdirektør i Statoil Fuel & Retail ASA der han ledet arbeidet med børsnotering av selskapet som ble notert på Oslo Børs høsten 2010.

- Det var mange gode kandidater til stillingen, og vi er svært godt fornøyd med at Klaus-Anders Nysteen har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Entra Eiendom AS, sier styreleder Siri Hatlen.

Nysteen får en fastlønn på 2,85 millioner i året og ingen bonusordning. Det er langt lavere enn Olsøs lønns - og pensjonspakke på 4,2 millioner kroner.

Rune Olsø ble ansatt som sjef i Entra i slutten av september etter å ha vært konstituert i stillingen siden i vår, men trakk seg tre uker senere. Bakgrunnen var uroen rundt selve ansettelsen, som ble vedtatt med knappest mulig margin i styret. Også Rune Olsøs lønnsnivå var et hett tema i bråket rundt ansettelsen. Bård Vegar Solhjell, som var settestatsråd for Trond Giske i saken, kastet tre av styremedlemmene i Entra som støttet ansettelsen av Olsø. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere