RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny toppsjef i TeleComputing

Sist oppdatert:
Det er tidligere Tomra-direktør André P. Løvestam som har fått oppgaven med å lede TeleComputing. Les mer her:
André P. Løvestam er ansatt som ny konsernsjef i TeleComputing ASA. Løvestam vil tiltre stillingen den 1. april 2006. Johan Lindqvist vil fratre sin stilling som konsernsjef fra samme tidspunkt.

- Jeg er meget motivert til å ta fatt på jobben som konsernsjef i TeleComputing. Selskapet er i dag en av de ledende aktørene i Norden innen outsourcing av IT drift til små og mellomstore bedrifter. Selskapet har dyktige medarbeidere, en stor kundebase og god økonomi. Selskapet er inne i en spennende utvikling og utsiktene for videre vekst er gode, skriver den nye konsernsjefen André P. Løvestam i meldingen.

I en melding fra TeleComputing heter det at André P. Løvestam har betydelig erfaring fra ledelse av teknologi- og merkevarebedrifter, både i Norge og internasjonalt. Løvestam var i perioden 2002 til 2005 administrerende direktør i Tomra Europe, en virksomhet med datterselskaper i 10 land og en omsetning på 1 milliard kroner samt god lønnsomhet. I samme periode satt André i konsernledelsen i Tomra Systems ASA. Løvestam var før dette kommersiell direktør i Tomra Europe.

André har også 11 års fartstid i Orkla ASA. I perioden 1997 til 2000 var han adm. direktør i Sætre AS, med ansvar for Orklas snacksvirksomhet. Før dette opparbeidet han seg bred marketing- og salgserfaring i Lilleborg AS i perioden 1989 til 1997, blant annet som salgsdirektør.

Videre har Løvestam innehatt en rekke styreverv innen Orkla og Tomra. Han var blant annet styreleder for Tomras datterselskaper i Europa. André har en B.Sc (Hons) fra Manchester School of Management, UMIST og han har videreutdannelse innen ledelse fra IMD i Lausanne, Sveits.

- Styret er glad for at en leder med André Løvestam sin bakgrunn har takket ja til jobben som konsernsjef. Andrés erfaring og kompetanse innen ledelse, strategi, salg/marketing og organisasjonsutvikling blir verdifull i den vekstfasen selskapet står ovenfor. Styret takker samtidig Johan Lindqvist for den betydelige innsats han har lagt ned for selskapet og hans bidrag i å bygge opp den markedsposisjonen som TeleComputing innehar i dag, skriver styreleder Viktor Sandland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere