RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny trailer til «LA Noire»

Sist oppdatert:
Får et innblikk i de forskjellige spillmiljøene i «LA Noire».

Det nye actionspillet fra Rockstar, «LA Noire» er lagt til gullalderen etter andre verdenskrig i Los Angeles, hvor vi følger den unge etterforskeren Cole Phelps i Los Angeles Police Department.

Vi følger Cole Phelps mens han klatrer opp karrierestigen i LAPD, og gjennom spillet må spilleren bli kjent med de forskjellige hovedfeltene politiet jobber innenfor, som drap, brannstiftelse, sedelighet og trafikk.

I traileren du kan se på toppen av denne artikkelen får du et lite innblikk i hvordan det er å «jobbe» med de forskjellige feltene.

«LA Noire» slippes til PS3 og Xbox 360 20. mai 2011 her i Norge.

Våre venner i Gamer.no har prøvespilt «LA Noire», og skriver at det er ikke ofte spill er revolusjonerende nå til dags. «LA Noire» er unntaket:

«Det er vanskelig å holde kriblingen i magen borte etter noen timer med L.A. Noire. Fans av Police Quest og Mafia vil garantert hoppe i taket av den salige blandingen Team Bondi og Rockstar ser ut til å gi oss. Den fantastiske teknologien rundt ansiktsbevegelsene definerer tittelen, og gjør selv de lengste avhør høyinteressante. Topp den kransekaka med morsom sporleting, ville biljakter og intense skytekamper – og du har med en mulig stortittel å gjøre.»

Det er med andre ord lov å glede seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere