*Nettavisen* Nyheter.

Ny trailer til «LA Noire»

Får et innblikk i de forskjellige spillmiljøene i «LA Noire».

20.11.11 21:33

HTML EMBED

Det nye actionspillet fra Rockstar, «LA Noire» er lagt til gullalderen etter andre verdenskrig i Los Angeles, hvor vi følger den unge etterforskeren Cole Phelps i Los Angeles Police Department.

Vi følger Cole Phelps mens han klatrer opp karrierestigen i LAPD, og gjennom spillet må spilleren bli kjent med de forskjellige hovedfeltene politiet jobber innenfor, som drap, brannstiftelse, sedelighet og trafikk.

I traileren du kan se på toppen av denne artikkelen får du et lite innblikk i hvordan det er å «jobbe» med de forskjellige feltene.

«LA Noire» slippes til PS3 og Xbox 360 20. mai 2011 her i Norge.

Våre venner i Gamer.no har prøvespilt «LA Noire», og skriver at det er ikke ofte spill er revolusjonerende nå til dags. «LA Noire» er unntaket:

«Det er vanskelig å holde kriblingen i magen borte etter noen timer med L.A. Noire. Fans av Police Quest og Mafia vil garantert hoppe i taket av den salige blandingen Team Bondi og Rockstar ser ut til å gi oss. Den fantastiske teknologien rundt ansiktsbevegelsene definerer tittelen, og gjør selv de lengste avhør høyinteressante. Topp den kransekaka med morsom sporleting, ville biljakter og intense skytekamper – og du har med en mulig stortittel å gjøre.»

Det er med andre ord lov å glede seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag