RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny trailer til Zelda: Skyward Sword

Foto: Youtube
Sist oppdatert:
Iwata avslører mer om det kommende eventyrspillet.

I begynnelsen av mars presenterte Nintendos president, Satoru Iwata en helt ny trailer til det kommende spillet, Zelda: Skyward Sword på Game Developers Conference.

Gamle kjente fiender som øglemenn, gigantiske edderkopper og skjeletter er med, og Zeldas fantasiverden er som vanlig fargerik og pen.

Se den her:

HTML EMBED

Nye kontrollermuligheter

I høyre hjørne av skjermen kan man se en ny HUD(heads- up display) som viser en hel Wii Remote.

Iwata forteller at spillet vil introdusere nye teknikker utviklet spesielt for Nintendo’s MotionPlus kontroll, skriver Eurogamer.

Vi kan etter traileren å dømme vente mange nye puzzle-utfordringer og hakking og slashing i kjent Zelda-stil.Ny "Midna"?

I teasertraileren som ble vist på E3 2009 viste displayet et mystisk ikon av ”Mr. Master Sword”, festet til d-pad’ens ned-knapp.

Betyr dette at Link kan tilkalle karakteren som han tilkalte Midna i Zelda: Twilight Princess?

Mr. Master Sword?
Mr. Master Sword?

Det ble hintet til at denne blåaktige figuren vi møter i slutten av traileren skal være en levende versjon av Master Sword.

Det er foreløpig ikke annonsert noen slippdato for Zelda: Skyward Sword, men forhåpentligvis kan vi vente oss fler detaljer rundt spillet på det kommende E3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere