RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny triumf mot Nannskog & Co?

Sist oppdatert:
Vålerenga stiller med to lag i helgens innendørsturnering på Beitostølen, og møter blant andre Stabæk med Daniel Nannskog og Alanzinho på laget. Vif-fotball.no følger turneringen lørdag og søndag.

Vålerenga, Stabæk, Sogndal, Årdal og Valdres møtes til dyst til Beitostølen Cup 2009. Vålerenga, Stabæk og Sogndal stiller alle med to lag. Lagene er delt opp i to avdelinger.

Etter den første uka med fellestrening på Valle satte Vålerenga kursen for Beitostølen fredag. Kampene denne helgen blir de i første i en intensiv sesongoppkjøring som omfatter treningskamper på Valle, treningsleir i Tyrkia og på La Manga - før det spilles generalprøve mot Stabæk før serieåpningen mot Rosenborg borte.

- Vi reiser til Beitostølen for å bryte opp litt. Vi har begynt året ganske tøft og jeg tror det passer gutta å få lekt seg litt med innendørsfotball nå. Samtidig får de konkurrert litt, og det liker de jo, men det er mest for gøy, sier Skullerud til VIF TV.

Se hele intervjuet her

- Det en del eldre spillere som har godt av å slippe å spille inne. Vi sender en blanding av en god del A-spillere og setter på en del juniorer i tillegg.

Vålerenga stiller med to lag på Beitostølen, totalt 19 spillere.

Se troppen her

Se kampoppsettet her

Se turneringsbestemmelsene her

Se Storbæk tilbake på banen

VIF TV og vif-fotball.no er på plass på Beitostølen, og vil oppdatere underveis i løpet av helgen med resultater og innslag fra turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere