RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny TV 2-serie blir ”Grytenes Herre”

Sist oppdatert:
Dinamo Story har i samarbeid med TV 2 utviklet en ny situasjonskomedie, "Grytenes Herre". Serien kommer på TV i februar.

Propaganda har tidligere omtalt den nye situasjonskomedien som Dinamo Story har utviklet i samarbeid med TV 2.

Den nye serien baserer seg grovt fortalt på "Hulemannen", som Sven Nordin hadde suksess med for et drøyt år siden og får navnet "Grytenes Herre". Ifølge Dinamos hjemmesider kommer serien på mandager på TV 2 i februar. Dinamo søkte allerede i september etter publikum. Innspillingene startet i oktober.

Som Propaganda tidligere har skrevet er det de tre profilerte skuespillerne Sven Nordin, Nils Vogt og Henriette Lien som har hovedrollene og komedien tar utgangspunkt i forskjellene mellom kvinner og menn og forsyner seg grådig av morsomme hverdagssituasjoner fra livet i og utenfor parforhold.

Seriens tre hovedpersoner er Lars Victor (Nils Vogt), Martin (Sven Nordin) og Elisabeth (Henriette Lien). Lars Victor, er Martins beste venn og følsom skuespiller. Martin er kaféeier og kokk og er gift med Elisabeth (Henriette Lien).

Grytenes Herre" er originalt utviklet for TV 2 og det norske tv-markedet. Skaperen av serien, Bjarni Thorsson, er selv skuespiller fra Island, men han har i det siste satt opp flere stykker som produsent og regissør, blant annet monologen "Hulemannen" med Sven Nordin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere