RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny tysk panteordre

Sist oppdatert:
Det unoterte panteselskapet Repant har fått ordre på å levere ytterligere 500 automater til det tyske markedet.
Panteautomatprodusenten Repant fortsetter fremgangen i Tyskland. Nå har en dagligvarekjede bestilt ytterligere 500 automater av det norske selskapet.

Repant har tidligere meldt om at de fikk en ordre på 1600 maskiner fra en tysk butikkjede og samme kjede har nå økt bestillingen til hele 2300 panteautomater.

- Så langt har vi levert 200 panteautomater som allerede er i bruk i tyske butikker. På kort tid har vi økt produksjonen og er i ferd med å bli et attraktivt og industrielt selskap. Nybestillingen på 500 automater er et klart signal om at kunden er fornøyd, og at vi leverer produkter av høy kvalitet til avtalt tid, sier styreformann i Repant, Per Kverneland.

Det unoterte selskapet skriver i meldingen at de har ambisjoner om å ta inntil 20 prosent markedsandel i Tyskland. Kontrakten med den tyske kjeden, og de to utvidelsene av kontrakten i april og nå sist i juni betyr at målet er innen rekkevidde.

- Vi ser også et stort potensiale for nye kontrakter i tredje og fjerde kvartal, sier Kverneland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere