RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny vending i leteaksjon ved Sjusjøen

Lillehammer (NTB): Under leteaksjonen etter en mann i 30-årene ble det i 22-tiden tirsdag kveld oppdaget en bevæpnet mann i kamuflasjeklær i leteområdet ved Sjusjøen. Alle ordinære letemannskaper er nå trukket ut fra området.

Mannen skal til letemannskaper ha opplyst at han deltok i en militærøvelse, men politiets undersøkelser viser at det ikke pågår noen øvelse i området.

- Vi vet ikke hvem denne mannen er og ønsker derfor å sjekke denne personen, og har derfor våre mannskaper i området for å observere, opplyser informasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt.

På grunn av opplysningene om at mannen skal bære på et våpen, er også politiet i leteområdet blitt bevæpnet. Et helikopter med varmesøkende kamera er satt inn i letingen etter den bevæpnede mannen.

Politiet er ikke sikre på om denne mannen og den savnede er samme person.

Den savnede er i 30-åra og kommer fra Lillehammer. Fredag reiste han til Elgåsen på Sjusjøen for å tilbringe helgen alene på hytta til en slektning. Da mannen ikke dukket opp på jobb mandag, slo arbeidsgiveren alarm. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere