RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny veske?

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Dette er årets veskemote fra catwalken.

(SIDE2:) Semsket skinn og brunt er stikkordene for sesongens vesker.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Bytt til brun
Du har sikkert hørt at «Svart kan brukes til alt». Det samme gjelder sorte vesker, de passer til det meste. Men i år skal du velge en brun veske, og bruk den til både hverdag og fest. Du kan variere i alle størrelser - små og store. Vesker i brunt er in og er like stilig som de klassiske sorte veskene.

Indianer-inspirasjon
Særlig trendy er det med vesker i semsket skinn og frynsedetaljer. Fjær og falske pelshaler er hotte detaljer på vesker og bager. Ellers så er nagler en viktig detalj i motebildet år, både på sko, klær og vesker. Nagler gir deg og veska en mer rocka og stiligere look. Tvinnede skulderreimer eller lenker i metallringer er også populært i årets veskemote.

Konvoluttvesker
Dette er veskevarianten som rommer det aller viktigste og som du enkelt bare tar med deg i hånda. Den er et must å ha med når du skal ut på byen, enten om det er middag med kjæresten eller byvandring med jentene. Konvoluttvesker får du i mange ulike farger og er derfor perfekt å matche med resten av antrekket. Hotte farger er knallfarger som rød, lilla, gul, grønt og blått. Det blir heller aldri feil om du velger den svarte- eller hvite konvoluttveska.

Les også: Hva tenkte de her?

2983

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere