RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny VIF TV-rekord

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): VIF TV satte ny "seer-rekord" mandag da de serverte nyheten om Kjetil Rekdals avgang i Vålerenga. Det ble registrert 38.839 sidevisninger på viftv.no.

- Det er spennende å registerere at våre web-tv-sendinger er så populære, sier mediesjef Bjørn Olsen i Vålerenga fotball til vif.no

Den gamle rekorden var på i underkant av 25.000 sidevisninger den dagen klubben signerte Rune Lange. Allan Jepsen-signeringen dro litt i overkant av 20.000 sidevisninger på web-tv-siden.

All-time-high er riktignok live-sendingene fra cupkampen mot Lillehammer. Da ble det registert nesten 50.000 sidevisninger på under en halv time.

- Antall sidevisninger på dager rundt kamper ligger gjennomsnitlig på 10.000 som en sammenlikning, sier Olsen.

vif.no hadde også store besøkstall mandag kveld. 7.559 unike brukere ble registert. Det daglige snittet ligger på 4.218 så langt denne sesongen. 130.000 unike brukere er registert på vif.no i juli i år mot 53.940 samme måned.
- En gledelig økning som viser at det vi gjør på mediesiden i klubben får respons ute hos publikum.

- Vi er også ute med mobil-produkter, og registerer stadig økende trafikk på våre wap-sider. Her finner publikum både VIF TV-innhold og saker fra vif.no, sier Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere