RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Nybygger» rustet med våpen og bibler

Sist oppdatert:
Politiet er usikker på om mannen var høy eller sinnsforvirret. Utkledd som en gammeldags nybygger var han på vei mot vest tungt lastet med våpen og bibler.

To politimenn gjorde store øyne da de stanset en bil på motoveien ved St.Louis. Føreren var utkledd som en nybygger var mannen på vei til Dakota med det han hevdet var forsyninger til indianske barn, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Da politimennene merket at mannen luktet marihuana og i tillegg begynte å bli høyrøstet gjorde de nærmere undersøkelser. Da gjorde de foruroligende funn.

Plassert over mannens hode fant de en stor kniv og i lomma hadde mannen en ladd Colt. Politiet fant også flere våpen blant annet en ladd rifle med kikkertsikte.

- Han sa alt vår ment å brukes i selvforsvar, og at det var farlig i vest, sier politibetjent Craig McGuire til nyhetsbyrået.

i bilen fant politiet også et dusin bibler. Etterforskerne tror imidlertid ikke mannen var ute på et uskyldig ærend.

- Plasseringen av våpnene tyder på at han var godt foreberedt til å møte enhver form for konfrontasjon, fortsetter McGuire.

Så langt vil ikke politiet konkludere lengre enn til at det ikke synes å være noen grunn til at en normal person skulle reise væpnet til tennene, slik mannen gjorde. Derfor spør de seg om mannen var ruset eller sinnsforvirret.

- Det er åpenbart en meget bisarr oppførsel. Det er det beste vi kan si så langt, sier McGuire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere