Nye bilder av Mohyeldeen Mohammad

Oslo (NTB-Frode Kvam): Profetens Ummah-medlem Mohyeldeen Mohammad la torsdag ut nye bilder av seg selv på sosiale medier. Det skjedde kort tid før Politiets sikkerhetstjeneste holdt sin pressekonferanse om hvordan ekstreme islamister skal bekjempes.

09.11.12 02:56

Bare noen timer før pressekonferansen i Oslo, la den norske islamisten Mohyeldeen Mohammad ut to bilder på sosiale medier, skriver den svenske journalisten Per Gudmundson på bloggen sin.

Gudmundson, som jobber i Svenska Dagbladet, publiserte bildene natt til fredag. Han har også tidligere publisert bilder av Mohammad. Tidligere denne uken la han ut nye bilder av Arfan Bhatti.

På et av de to nye bildene poserer Profetens Ummah-medlemmet Mohyeldeen Mohammad sammen med flere våpen og en maskert mann, sittende mellom noen trær et sted i Syria. På det andre bildet er Mohammad sammen med svenske Ahmad bin Sultan i forbindelse med utdeling av penger innsamlet i Skandinavia til syriske flyktninger i Jordan.

Mohammad har også lagt ut en tekst på arabisk, som et budskap til norske myndigheter. Mohammad gir uttrykk for at bildenes budskap er det eneste språk Norge forstår.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.