Gå til sidens hovedinnhold

Nye bilder fra «God of War III»

Vi har fått en bunke nye skjermbilder og artwork fra «God of War III». Se bildene her.

(Spill): Det er knyttet høye forventninger til actionspillet «God of War III». De to foregående spillene på Playstation 2 samt «God of War: Chains of Olympus» på PSP har alle vært store kritikersuksesser.

Høsten 2009 er det igjen duket for et brutalt eventyr med hovedpersonen Kratos, denne gangen på Playstation 3. Sonys studio i Santa Monica har sluppet en rekke nye bilder fra spillet, du kan se dem alle i bildekarusellen nedenfor.

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

1575

Mer avanserte våpen

I «God of War III» vil Kratos ta med seg evner fra de tidligere spillene i serien, som Golden Fleece og Icarus Wings, samtidig som både våpen og kampteknikker vil være mer dynamiske og varierte. Det betyr flere angrepskomboer og muligheten til å bruke omgivelsene i kampene mer aktivt. Magasinet Game Informer har tidligere skrevet at Kratos kan ta fienden av dage ved å slå hodet hans mot veggen.

Kratos magiske evner er dessuten splitter nye. Slåsskjempen er ikke lenger venn med gudene og det ville derfor være ulogisk at han beholdt krefter som kommer fra Olympus' høye herrer.

Mer fra Spillmagasinet

Nye våpen er også lagt til i «God of War III», og utviklerne lover at hvert våpen vil tilby en egen spillestil og vil være reelle alternativer til de pålitelige Blades of Chaos. Løvehanskene Cestus brukes som eksempel hvor de piggete metallkulene fra løvemunnen slår fienden i bakken med sjokkbølger.

Flere og tøffere fiender

Flere kampteknikker kan komme godt med. Kratos fjerde, og etter sigende, siste eventyr blir det tøffeste så langt med flere og mer avanserte fiender.

På Playstation 2 var utviklerne begrenset til mellom 12 og 15 fiender på skjermen på en gang, mens det på PS3 kan dukke opp så mange som 50. Fiendene har også nye knep på lur og kan for eksempel hoppe på Kratos og forsøke å holde ham nede. Slik angrep kan stoppes ved å rugge på den analoge stikken.

Fienden har dessuten fått oppgradert sin kunstige intelligens og vil samarbeide om å angripe Kratos. Det er også programmert inn et hierarki hvor kommandører organiserer angrep og gir ordre nedover rekkene.

Slutten på historien

Sony opplyser at «God of War III» avslutter historien for denne gang og det er bekreftet at en av bosskampene er mot dødsguden Hades.

Spillserien skal imidlertid fortsette, men vil ikke bli «kjørt i grøfta», forklarer spillstudioet. Det er også bekreftet at «God of War III» ikke vil ha multiplayer, men at nedlastbart innhold kan bli aktuelt.

Det er foreløpig ikke satt noen slippdato for spillet. Les mer på detaljsiden for «God of War III».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken