RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye bilder fra «Gran Turismo 5»

Sist oppdatert:
Se de ferske bildene fra racingsimulatoren til PS3.

BILDENE: Bla gjennom karusellen i toppen av artikkelen for å se de nye bildene fra «Gran Turismo 5».

«Gran Turismo» regnes av mange for å være verdens beste racingsimulator, men har de siste årene fått knallsterk konkurranse fra «Forza Motorsport»-serien og især «Forza Motorsport 3». Har du en Playstation er imidlertid ikke «Forza» et alternativ. Den serien er eksklusiv til Xbox og «GT»-serien finnes kun til Sonys konsoller.

LES ANMELDELSEN: Bilspillenes nye stjerne

Nylig dukket «Gran Turismo» opp på Playstation Portable, men i begynnelsen av 2010 skal det endelig være klart for seriens fullverdige debut på Playstation 3. Det vil si, lanseringsdatoen er satt til mars 2010 i Japan. Da «Gran Turismo 4» ble sluppet i desember 2004 tok det tre måneder før spillet dukket opp i Europa. I verste fall blir «GT5» med andre ord et spill for regndagene sommerferien.

Utvikleren Polyphony Digital innså at det tok for lang tid mellom «GT4» og «GT5» og slapp miniutgaven «Gran Turismo 5: Prologue» i mars 2008. «Prologue» en demo uansett hvordan du vrir og vender på det, men har du ikke testet serien ennå eller synes ventetiden blir for lang, kan spillet være verdt investering. Demoen byr tross alt på mer innhold enn enkelte fullverdige spill.

Blant nyhetene i «Gran Turismo 5» er at bilene nå endelig kan skades. Se effekten demonstrert i videoen nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere