RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye bilder fra «The Last Guardian»

Sist oppdatert:
Elleve nye skjermbilder fra det kommende «PS3»-spillet, «The Last Guardian».

Bilder i bunn av artikkelen.

Da undertegnede festet sine øyne på «PS2»-spillene «Ico» og «Shadow of The Colossus» utviklet av «Team Ico», visste han ikke at et uforglemmelig inntrykk skulle brenne seg fast på hornhinnen for alltid.

Unike forgjengere

Opplevelsen var unik. Den var udefinerbar. En vakker verden utfoldet seg, med en fantastisk fascinerende historie og nydelig lydbilde. Spillene leverte spillkunst på et helt eget nivå. Førstnevnte «Ico» endte også i «Guinness»-rekordbok som et av de viktigste og mest innflytelsesrike spillene i historien.

Les mer:Tidenes 50 beste spill

Sjefsdesigneren bak «Ico» og «Shadow if The Colossus», Fumito Ueda har sagt at «The Last Guardian» etter all sannsynlighet blir noe á la hans tidligere arbeider, og at selve essensen i spillet ligger i samme gate som «Ico». Med andre ord, dette lover godt.

Fullfører trilogien

Når det gjelder «Team Ico»-spillene bruker ofte spillmedier ordet «åndelig»-oppfølger. Antakeligvis fordi historie og karakterer forandrer seg, men atmosfære og hint til tidligere spill stadig stikker fram. Slutten av «Shadow of The Colossus» kan ikke tolkes som annet en et klart frempek til forgjengeren «Ico». Derfor er det ikke naivt å si at «The Last Guardian» fullfører en særdeles spesiell trilogi. «Ico» ga oss den ensomme gutten fanget i et enormt slott. «Shadow of The Colosuss» ga oss gigantiske steinkjemper kalt «kolosser», som skulle nedkjempes. Hva vil det tredje spillet gi?

Høye forventninger

Med det forannevnte sagt, kan det ikke skjules at det knyttes store forhåpninger til «Team Ico» og deres nye spill «The Last Guardian». Det er ennå ikke fastsatt noe lanseringsdato for spillet, men det er forventet i løpet av 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere