Nye bukser gir menn perfekt rumpe

Å finne et par bukser som sitter perfekt er vanskelig for mange menn. En klesprodusent har nå lansert en ny bukseserie som løser problemet.

22.03.04 11:41

Mange menns sliter med at rumpen deres ikke fyller ut buksene skikkelig, og at jeansen dermed får en teltfasong istedenfor en stram og fin fasong som tiltrekker det motsatte kjønn, melder Wireless Flash.

Men nå har firmaet « Hold Up Suspender Company» lansert et ny bukseserie for menn som ikke fyller ut buksene sine på en tilstrekkelig måte. Buksene som har fått betegnelsen «Sloops» er mer tettsittende over rumpen, og dermed skal man langt på vei unngå den kjedelige spisse teltfasongen med disse buksene.

Perfekt?
Disse buksene kommer uten hemper til beltet. Det er fordi man skal bruke bukseseler til dem. Bukseseler er den beste måten å få buksene til å se bra ut, opplyser firmaets grunnlegger, Sal Herman.

Buksene har bare vært ute i butikkene i to uker, men har allerede blitt en suksess. Om disse buskene blir en suksess blant moteriktig ungdom er usikkert, vi lar bildet til under tale for seg selv.

Foto: suspenders.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag