RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye byråer dro ned Media Bergen

Sist oppdatert:
Media Bergen kjøpte underskuddsforetakene Ord & Jord, Sydvest og Publicis i fjor. Det svekket resultatet kraftig.

– Man får ingenting gratis i dette markedet, men vi har i alle fall snudd trenden i de tre byråene. Ord & Jord har et lite overskudd, det samme har Sydvest, sier Ove Grønnvik til Finansavisen.

Ove Grønnvik leder Media Bergen, som har vært et av de mest aktive på oppkjøpsfronten i reklamebransjen de siste årene. I fjor kjøpte de Sydvest Reklamebyrå, Ord & Jord og Publicis. Samtlige med dårlige resultater. Det svekket også resultatene til Media Bergen.

Totalt omsatte byrågruppen for 140,9 millioner kroner i fjor. Det er opp fra 107,1 millioner kroner året før. Resultatet falt fra 5,7 millioner kroner før skatt i 2001 til 2,3 millioner kroner i fjor.

- Egentlig er jeg grådig fornøyd med 2002-resultatet, sett ut i fra hvor dårlig stilt de selskapene vi overtok var. Men jeg skulle selvfølgelig ønske at resultatet var høyere, sier Grønnevik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere