RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye «Call of Duty» heter «Black Ops»

Sist oppdatert:
Treyarch har til og med annonsert lanseringsdatoen ...

Utvikleren Treyarch letter på sløret over sitt nye actionspill i «Call of Duty»-serien. Det nye spillet heter «Call of Duty: Black Ops». Det går frem av den offisielle nettsiden og spillets dedikerte side på Facebook. Følg også med på informasjon fra Treyarch via Twitter.

Ifølge nettsiden lanseres «Call of Duty: Black Ops» 9. november 2010. Formatene er ikke annonsert, men regn med at spillet slippes på de fleste tilgjengelige plattformer.

Navnet «Black Ops» har en viss moderne klang over seg, og kan således stå i motsetning til ryktet om at det syvende «Call of Duty»-spillet vil bli lagt til Vietnam. Men «Black Ops» er ikke en tidsspesifikk betegnelse, og omfatter i hovedsak skjulte operasjoner - også Vietnam og Laos.

Vi må uansett ikke vente lenge før vi får mer informasjon. Det syvende «Call of Duty»-spillet skal offisielt avdukes på Spike TV fredag kveld, og vil snart etter være tilgjengelig på Gametrailers.com. Du kan med andre ord forvente et ras av informasjon om spillet i løpet av de kommende ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere