Gå til sidens hovedinnhold

Nye dateregler for menn

Utseendet er ikke lenger det viktigste for kvinnene.

(SIDE2): En ny undersøkelse viser ifølge Sky News nemlig at gode manerer betyr mye mer for kvinner enn hvordan mannen ser ut.

Det er etikettefirmaet Debrett som har undersøkt temaet, og funnet ut at 63 prosent av britiske kvinner mener oppførsel og folkeskikk er den viktigste egenskapen når de leter etter en partner.

Bare fem prosent mente bra utseende var det viktigste, mens 29 prosent foretrakk intelligens.

Åtte av ti av dem som ble spurt synes menn trenger hjelp med sine manerer, og 97 prosent avviste at det å ha gode manerer er gammeldags.

Her er Debretts topp-ti tipsliste for menn som er på dateren:

1. Fremstå som en mann med en plan. Gå rett til saken når du skal spør noen ut.

2. Ta ansvar for stevnemøtet og arranger hvor og når dere skal møtes. Velg et sted hvor begge vil føle seg komfortable, med en god atmosfære.

3. Timing er alt. Det er absolutt ikke nerdete å dukke opp litt tidlig på det første stevnemøtet, spesielt siden den du dater bare kommer til å finne ut av det om hun og er tidlig. Og blir du sen, RING OG SI I FRA!

4. Ikke se ut som om du har brukt en hel dag på å stelle deg. Men gjør deg flid, og husk at kvinner husker hva du gikk med på forrige stevnemøte, om dette ikke er det første.

5. Gjør samtalen personlig, men ikke bekjenn for mange private detaljer.

6. Gi henne all oppmerksomheten din. Ikke ta mobilen om den ringer, og ikke send meldinger til andre mens dere er på stevnemøtet.

7. Ikke spis grisemat! Unngå mat som spagetti, og ikke kommenter måten hun spiser på eller hvor mye hun spiser.

8. Små oppmerksomheter når du langt med, og det er høflig å kysse den du har vært ute med på kinnet når dere sier farvel.

9. I begynnelsen av et forhold er det vanlig at den som inviterer på date betaler. Hvis du har blitt invitert ut av en dame kan du fortsatt tilby deg å betale, men hvis hun sier nei og sier hun vil, så la henne. Det er aldri et alternativ å spleise.

10. Ring dagen etter det første stevnemøtet om du er interessert i et nytt.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger