RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye dødsfall i Frustrerte Fruer

Gabrielle (Eva Longoria Parker) opplever alle mødres skrekk i den nye sesongen av «Frustrerte Fruer».
Gabrielle (Eva Longoria Parker) opplever alle mødres skrekk i den nye sesongen av «Frustrerte Fruer». (SplashNews)
Sist oppdatert:
Se bildene av flykrasjet som får fatale følger på Wisteria Lane. Inneholder spoilere!

(SIDE2:) De driftige damene i «Frustrerte Fruer» har spilt inn scener der de springer for livet etter at en fly kræsjlander i den rolige (dog skandalebefengte) forstadsgata.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Flyet krasjer inn i nabolagets juletrefest etter at piloten får hjerteinfarkt. Det løpske flyet har kurs rett mot Gabriellas datter Juanita, og Lynette (Felicity Huffman) kaster seg fram for å redde henne.

Store ødeleggelser
Gabriella selv (Eva Longoria Parker) kan bare se skrekkslagen på mens datterens liv henger i en tynn tråd.

Flyet stopper ikke før det har nådd midten av den evakuerte julefeste, men ikke før den har pløyet gjennom Julenissens hus, der Bree (Marcia Cross) hadde vært inne bare noen øyeblikk tidligere.

Til Norge på nyåret
En blodig hånd henger slapt ut av vinduet på den overkjørte grotten, men amerikanske seere må finne seg i å vente til etter jul med å finne ut hvem som overlever ulykken.

Les mer: Nytt dødsdrama for fruene

Marc Cherry, skaperen av «Frustrerte fruer» avslører at minst tre personer må bøte med livet, og at én av dem har vært med i serien helt siden starten.

- Fansen kommer til å sørge over dette, men det var et godt tidspunkt å ende denne personens historie, sier Cherry ifølge Splash News.

Tok nyheten godt
Ifølge ham skal den sentrale personen ha tatt nyhetene om å få fyken fra serien med stil og hadde takket for sine fem år i serien.

I Norge må vi pent vente til utpå nyåret med å finne ut hva som har skjedd. TV 2 starter sendingen av sesong seks i begynnelsen av februar. Da får vi også vite hvem Mike giftet seg med i slutten av forrige sesong.

Hvem tror du dør? Diskuter nedenfor bildekarusellen.

2630

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere