*Nettavisen* Nyheter.

Nye detaljer fra Diablo III

Foto: (Blizzard)

Lang titt på de ferske skjermbildene til superrollespillet «Diablo III».

31.03.09 11:52

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Blizzard)

(Spill): Spør en PC-spiller om hvilket rollespill han gleder seg mest til, og flertallet vil antakelig si «Diablo III». Fansen har ventet ekstremt lenge på en oppfølger til «Diablo II», som ble sluppet i 2000, og annonseringen av det tredje spillet gikk heller ikke upåaktet hen.

Nå har Blizzard sluppet nye bilder fra «Diablo III» som viser brukergrense-snittet til spillet. Du kan se alle skjermbildene og høre mer om grensesnittet på nettsiden for Blizzards siste podcast.

Å holde styr på alle gjenstandene du får i spillet har vært en hodepine i tidligere «Diablo»-spill, og Blizzard har anstrengt seg for å rette opp i systemet. Ikonene er klassisk «Diablo», men istedenfor å samle alt i en sekk deles gjenstandene opp i tre logiske deler. Én for de store ikonene, en for de mindre, «ofte i bruk»-ikonene og én for oppdragsikoner.

- Det hadde vært mer effektivt å bruke systemet fra «World of Warcraft» med like store ikoner for alle objekter. Men av tingene alle likt med «Diablo», var de store objektene og derfor bestemte vi oss for å dele dem opp i store og små gjenstander, sier Blizzard i podcasten.

Sjefdesigner Jay Wilson forteller at mulighetene for å skreddersy figuren din gjennom runesystemet gjør «Diablo III» mye mer mangfoldig enn for MMO-er som «World of Warcraft».

- Ikke bare kan du tilpasse evnene dine som du selv ønsker, men basert på hvilke evner du velger vil gjenstandene du skal ha tak i variere. Det er opp til spilleren å bestemme hva slags type figur de ønsker seg, men vi kommer ikke til å lage et spill hvor spillerne sier «jaja, her er barbar-rustningen». Det blir ikke et spill med ett oppsett og når du har det oppsettet, så er du ferdig. Vi ønsker at utvalget av gjenstander kommer til å bli like variert som i «Diablo II»,sier Wilson, ifølge Eurogamer.

Les mye mer om spillet på detaljsiden for «Diablo III». Nedenfor kan du se bildene som er sluppet til spillet.

369

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.