RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye filmer for uheldig and

Sist oppdatert:
Mandager er annerledes mener Try og Egmont Serieforlag og lanserer et nytt filmkonsept for Donald Duck & Co. Filmene ser du her.

Donald Duck & Co. holder fremdeles stand som et av Norges mest solgte ukeblader. Bare Se og Hør selger mer i løssalg hver uke enn den tradisjonsrike tegneserien.

Egmont Serieforlaget valgte tidligere i år Try som nytt reklamebyrå for Donald Duck & Co. Målet, ble det sagt, var å styrke merkevarelojaliteten til den uheldige anda og hans mange venner og slektninger i Andeby.

- Her i huset kvekker vi entusiastisk for å hjelpe Donald med å få en enda tydeligere plass i folks hoder, sa daglig leder Harald Strømme i Try til Propaganda da den nye kunden ble kjent.

Nå kommer de første filmene fra Try og Andeby. I samarbeid med rekalmebyrået lanserer Egmont Serieforlag et helt nytt filmkonsept "Mandager er annerledes". Tre filmer har premiere på TV 2 og TV3 i september.

- Donald handler ikke bare om de gode historiene, men også om det unike Andeby-universet vi alle har et forhold til. De fleste av oss har vokst opp med Donald, og har stor kjennskap til karakterene og miljøet, siertekstforfatter Tore Woll. De fleste av oss har vokst opp med Donald, og har stor kjennskap til karakterene og miljøet.

Konseptet "Mandager er annerledes" spiller på at verden forandrer seg litt den dagen Donald kommer ut.

- En rekke fenomener vi kjenner til fra Donalds verden, ville mildt sagt være pussige i det virkelige liv. Filmene tar utgangspunkt i dette grenselandet mellom fantasi og virkelighet, legger AD Erlend Klouman Høiner til.

I første omgang dreier det seg om tre 20 sekunders reklamefilmer, regissert av Roenberg i Motion Blur.

Teamet for Egmont-Serieforlaget, som er utgiver av Donald Duck & Co er: Prosjektleder Naima Jåtog Boger, konsulent Harald Strømme, AD Erlend Klouman Høiner og tekstforfatter Tore Woll.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere