RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye forsinkelser for Northern Oil

Sist oppdatert:
Den tredje produksjonsbrønnen til Northern Oil på Coral-feltet blir ytterligere to måneder forsinket, men selskapet vil ikke bekrefte utviklingen
Ifølge en talsmann i oljeselskapet Petrobras' investor relations-avdeling er oppstarten av den tredje produksjonsbrønnen på Coral-feltet utenfor Brasil nok en gang forsinket.

Opprinnelig skulle brønnen komme i produksjon nå i april etter en rekke forsinkelser og problemer i arbeidet brønnen og de to andre brønnen på feltet. Brønnen fikk store problemer i startfasen for over et år siden og har siden vært nedstengt.

- Jeg har vært i kontakt med vår EP-avdeling, og de sier nå at forventet oppstart for brønnen er mellom slutten av mai og midten av juni, sier koordinator Lucas Tavares de Mello i Petrobras sin IR-avdeling til iMarkedet i ettermiddag.

iMarkedet var tidligere i formiddag i kontakt med finansdirektør Per Fossan-Waage i Northern Oil, som ikke ville bekrefte de nye opplysningene fra Petrobras.

- Det stemmer ikke med de opplysningene vi sitter med, sier Fossan-Waage til iMarkedet.

Produksjonen på Coral-feltet foregår i dag fra to brønner som har blitt overhalt etter problemer med blant annet høyt innhold av asfaltene, som tilstopper brønnene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere