*Nettavisen* Nyheter.

Nye forsinkelser på Gardermoen i kveld

Det dannet seg køer på flere norske flyplasser, mens andre måtte stenge, når vekterstreiken 2012 var på sitt verste. Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix

Oslo (NTB): Avinor har fortsatt store problemer med at det er for få flygeledere på jobb, og varsler nye forsinkelser på Gardermoen i kveld.

13.07.12 14:53

- Det dreier seg om forsinkelser på mellom en og en og en halv time. På de andre flyplassene i landet ser det derimot ikke ut til at det blir store problemer, sier kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor til NTB.

Denne uka har vært preget av mange og store forsinkelser i flytrafikken. Mandag var det så få flygeledere på jobb på trafikksentralen i Røyken at flyplassene på Torp og Rygge måtte stenge.

Avinor sier at det blir problemer i flytrafikken også i helgen, men at det stort sett bare er Gardermoen som blir rammet.

- På lørdag kan det bli mellom en halv til en times forsinkelser. Søndag ser det bedre ut - da tror vi trafikken vil gå omtrent som normalt. Vi oppfordrer passasjerene til å møte opp til vanlig tid, men de bør være forberedt på at det kan bli litt venting, sier Narvesen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag