RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Det dannet seg køer på flere norske flyplasser, mens andre måtte stenge, når vekterstreiken 2012 var på sitt verste.
Det dannet seg køer på flere norske flyplasser, mens andre måtte stenge, når vekterstreiken 2012 var på sitt verste. Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix

Nye forsinkelser på Gardermoen i kveld

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Avinor har fortsatt store problemer med at det er for få flygeledere på jobb, og varsler nye forsinkelser på Gardermoen i kveld.

- Det dreier seg om forsinkelser på mellom en og en og en halv time. På de andre flyplassene i landet ser det derimot ikke ut til at det blir store problemer, sier kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor til NTB.

Denne uka har vært preget av mange og store forsinkelser i flytrafikken. Mandag var det så få flygeledere på jobb på trafikksentralen i Røyken at flyplassene på Torp og Rygge måtte stenge.

Avinor sier at det blir problemer i flytrafikken også i helgen, men at det stort sett bare er Gardermoen som blir rammet.

- På lørdag kan det bli mellom en halv til en times forsinkelser. Søndag ser det bedre ut - da tror vi trafikken vil gå omtrent som normalt. Vi oppfordrer passasjerene til å møte opp til vanlig tid, men de bør være forberedt på at det kan bli litt venting, sier Narvesen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere