RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye «GTA»-detaljer

Et australsk blad har fått tak i de første detaljene fra det kommende «Grand Theft Auto: Vice City Stories».

(Spillmagasinet): Det australske spillbladet «Gamepro» har fått ta en nærmere titt på den etterlengtede oppfølgeren til «Grand Theft Auto: Liberty City Stories», og den nyeste utgaven av bladet inneholder massevis av informasjon om spillet.

«Vice City Stories» («VCS») foregår i 1984, to år før «Vice City» på PS2, og du skal styre Victor Vance. Han er en 28 år gammel marinesoldat, men hvem eller hva han er ute etter er foreløpig ikke kjent.

«Gamepro» beskriver «VCS» som et teknisk mer imponerende spill enn «Liberty City Stories». Grafikken og animasjonene er mye bedre og du kan se lenger inn i horisonten, faktisk går bladet så langt som å kalle forgjengeren for et «amatørmessig førstegenerasjonsspill til PSP».

Spillet er mye større enn «Vice City» og byr på mye nytt. I tillegg til at byen er ulik kan du svømme, cruise rundt på vannet med en jetski, og leke deg med en av de nye bilene eller skyte med et av de nye våpnene. En gammel favoritt, det å fly helikopter, er også med.

Rockstar skal mer eller mindre ha eliminert problemet med at du stort sett er omringet av biler som er kliss like den du sitter i, og antall biler og fotgjengere på skjermen på en gang er mye høyere enn i «Liberty City Stories».

«Grand Theft Auto: Vice City Stories» lanseres 20. oktober på PSP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere