RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye iBergen.no like om hjørnet

Foto: Faksimile (iBergen.no)
Sist oppdatert:
Prosessen med å flytte domenet til den nye siden er nå i gang. Det sies at det tar seks timer før nettleserne får det med seg. I løpet av ettermiddagen bør siden kunne leses av alle.

(iBergen.no) - Vi kommer om kort tid ut med ny look, og i stor grad med et nytt konsept, forteller ansvarlig redaktør Henrik Færevåg i iBergen.no.

- Det nye konseptet er kun timer unna og i denne siste tiden før relansering har vi måttet redusere virksomheten på siden, sier han.

Selskapets andre side, iOslo.no vil relanseres senere.

Dersom du ønsker å bli informert når vi lanserer den nye siden, send inn e-posten din ved å klikke på denne lenken, og du vil få et varsel. Dermed kan du være den første til å se den nye siden.

- Vi håper våre mange trofaste lesere vil like den nye siden, som vil ha lokale nyheter som før, men som i tillegg får en del andre elementer som forhåpentligvis faller i smak, sier Færevåg.

Begge sidene publiserer sine nyheter av nasjonal interesse på Nettavisen.no, så vel som på egne sider.

- Det nye konseptet vil først og fremst finne en egen nisje i markedet som ingen har i dag og dermed gi annonsemarkedet et mer skreddersydd produkt, tror Henrik Færevåg.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere