RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye kontrakter i USA

Sist oppdatert:
Powel og Jon Einar Værnes melder i dag at de har undertegnet to kontrakter i USA.
(Oppdatert med kommentarer fra finansdirektør Øystein Sæther.)

Selskapet skriver i meldingen at avtalene vil har stor strategisk betydning for Powel i sin aggressive vekst om markedsandeler i Nord-Amerika. Kontraktene er viktige som selvstendig avtaler, men like viktig er at de gir innpass og vil bli brukt som eksempler på det amerikanske markedet.

Den ene kontrakten er med Midwest Electric Cooperative Corporation en strøm tilbyder i Nebraska og gjelder lanseringen av Powel StakeOut, et komplett system for feltoperasjonsdesign og planlegging.

Den andre kontrakten gjelder en oppgradering av Powel Hydrops systemet og inkluderer en hydrologisk forventningssystem. Det er Alaska Electric Light & Power som skal oppgradere Snettisham-prosjektet. Selskapet gjennomfører oppgraderingene for å møte økende strømetterspørsel ved en ny hydroelektrisk fasilitet som er under bygging.

Finansdirektør Øystein Sæther sier til iMarkedet.no at avtalene er viktig for å få innpass i det amerikanske markedet og at avtalene kan føre til flere kontrakter senere.

Samlet har kontraktene en engangsverdi på 2 millioner kroner, men Sæther sier at det kan komme flere kontrakter fra de samme kundene senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere