RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye kontrakter til Hexagon-selskapet Comrod

Sist oppdatert:
Hexagon-selskapet Comrod har inngått en avtale om leveranser av taktiske antenner til en verdi av 27 millioner kroner til Sveits
I en melding skriver Hexagon at Comrod har inngått en avtale om leveranser av taktiske antenner til en verdi av 27 millioner kroner til Sveits. I tillegg har Comrod for første gang sikret seg leveranser til det kinesiske hjemmemarkedet.

Leveransene til Sveits skjer i siste del av 2004 og i 2005 og befester den stillingen Comrod har som foretrukket leverandør i dette markedet.

Leveransen til Kina kommer som følge av at de tekniske og systemmessige løsningene fra Comrod viser en `outstanding performance` målt mot konkurrerende løsninger. Av stor betydning er også den langsiktige og systematiske bearbeidingen av det globale markedet i denne nisjen, der lokale leverandører i økende grad utsettes for internasjonal konkurranse. Verdien av leveransen er på to millioner kroner.

- Vi vurderer avtalen som et strategisk gjennombrudd i det kinesiske markedet og synes det er særlig gledelig å kunne vise til at det går an å eksportere industrivarer fra Norge til Kina, skriver Hexagon i meldingen.

Begge avtalene vil medføre etterleveranser over tid, proporsjonalt med kontraktsstørrelsen. Dette sikrer at Comrod er i posisjon som tilbyder også ved framtidige nye prosjekter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere