RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye kontrakter til Media Øst Trykk

Sist oppdatert:
Alf Hildrm (bildet) og Media Øst Trykk har fått fornyet viktige kontrakter for trykkeriet. Kontraktene gjør A-pressen i stand til å investere i en ny rotasjonspresse.

Avisene Finansavisen, Klassekampen, Nationen og Vårt Land har fornyet kontraktene med Media Øst Trykk AS, som er A-pressens største trykkerienhet. De nye kontraktene, som har en samlet årlig bruttoverdi på ca. 40 mkr, gjelder til 31. desember 2009 med rett for avisene til å fornye avtalene for ytterligere 5 år.

Media Øst Trykk AS investerer i ny rotasjonspresse på Lillestrøm til erstatning for den eldste rotasjonspressa, som ikke lenger tilfredsstiller dagens fargebehov. Samlet investering er i størrelsesorden 50 mkr.

Den nye pressa er beregnet produksjonsklar senest 1. juni 2004. Trykkeriets samlede kapasitet vil etter dette være gjennomgående 4-farger på 3 parallellproduserte aviser med samlet sidetall på inntil 176.

Alt dette ifølge en pressemelding fra A-pressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere